Bujtina Leon’s Apartments

Rruga Bardhyl Pojani, Korçë, Albania
+355 67 486 6381

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Hotel

Bujtina Leon’s Apartments eshte nje ambiente fantasitk .ku gjeni gjithe lshmerine tuaj ,Si me familje po dhe me shoqerine apo miqesine qe do kalin per te vizituar zonen .

Web f Insta                                                                 Rezervo

Informacion shtesë: