Beautyline professional Korce

Bulevardi Fan Noli Korçë, Albania
069 918 12 18

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Parukeri

Beautyline Professional
Me 20 Vite eksperience dhe pasionin per perkujdesien e flokeve dhe trupit,ofron prodhime made in Eu,dhe rezultate te prekshme.

f                                                                 Rezervo

Informacion shtesë:

Klinika Dentare Kristi

Korçë, Albania
003552325566

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Klinik Dentare

Klinika e specializuar në estetikë dentare. Në vitin 2004 në të njëjtin vend. Specialistë nga jashtë në Shqipëri. Implantologjia, Ortodoncia.

Web f Insta                                                                 Rezervo

Informacion shtesë:

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Fabrik

Në fillim të shtatorit 1925, për herë të parë në Shqipëri, u hap në Korçë një fabrikë trikotazhi.

Kjo sipërmarrje u realizua nga Ali Alizoti dhe ortaku i tij Nazima Ypi

(daja i sportistit të mirënjohur Asllan Rusi).

Web f Insta                                                                 Rezervo

Informacion shtesë: