Villa Themistokli

Bulevardi Shën Gjergji, Korçë, Albania
069 944 5029

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Hotel

Vendi ku ju do të zbuloni kuzhinën më cilësore shqiptare, italiane dhe atë mesdhetare. Tek ambientet e vilës ju do të gjeni rehatinë e shijimit të një pjate të përgatitur me mjeshtëri dhe stil, shoqëruar me një gotë verë të përzgjedhur Kaliforniane.

Villa Themistokli ju mundëson gjithashtu organizimin e eventeve tuaja të paharruara, shërbimin delivery kudo që ndodheni, përgatitjen dhe ofrimin e kateringut më cilësor dhe të veçantë që keni provuar, si dhe evente të ndryshme live pranë kopshtit të kuruar të vilës.

Web f Insta                                                                 Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

10;00-23:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: , ,