Restaurant The Change

Rruga 10 Deshmore e Pojskes, Pogradec, Korce, Albania
0683604244

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Restorant

The Change i ndodhur në zemër të liqenit të pogradecit. I cilësuar si një nga restorantet më të mira dhe me frymë perëndimore të jep mundësinë të shijoni pjatat më të mira dhe më të shijshme. SHUMËLLOJSHMËRIA, CILËSIA DHE PASTËRTIA TË BËJNË TË ZGJEDHËSH GJITJMONË ATË, THE CHANGE.

Address: Rruga 10 Deshmore e Pojskes, Pogradec, Korce, Albania

f Insta                                                                 Rezervo

Share
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  2
  Shares

Orari:

7:00 - 11:00

Informacion shtesë: