FABRIKA E TRIKOTAZHIT KORÇË

Korçë, Albania

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Fabrik

Në fillim të shtatorit 1925, për herë të parë në Shqipëri, u hap në Korçë një fabrikë trikotazhi.

Kjo sipërmarrje u realizua nga Ali Alizoti dhe ortaku i tij Nazima Ypi

(daja i sportistit të mirënjohur Asllan Rusi).

Web f Insta                                                                 Rezervo

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Informacion shtesë: