Oferta & Evente

Muzeu “Gjon Mili”
Rruga Konferenca e Pezës, Korçë, Albania

Në shtëpinë rumune në qytetin e Korçës vijon puna për ndërtimin e muzeut kombëtar “GjonRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Muzeu Oriental “Bratko”
Bulevardi Fan Noli 57, Korçë, Albania

Muzeu i Artit Oriental “Bratko” (shqip: Muzeu i Artit Oriental “Bratko”) është një muze kombëtarRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Varrezat franceze në Korçë
Bulevardi Rilindasit, Korçë, Albania

Sipas dokumenteve historike të kohës, në Gadishullin e Ballkanit u vranë qindra ushtarë të forcaveRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Mësonjëtorja e Korçës
Rruga Raqi Qirinxhi 20 Korçë Albania

Mësonjëtorja kombëtare shqipe e Korçës u hap më 7 mars të vitit 1887. Ideator iRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Pazari i vjetër në Korçë
Korçë, Albania

Pazari është objekt me vlera të hershme historike, kulturore dhe artistike. Karakterizohet nga ndërtesa në përgjithësishtRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Voskopojë
Korçë, Albania

Pozita gjeografike Voskopoja ndodhet midis Gorës dhe Oparit (20km). Fshati është i rrethuar nga kodraRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Kulla e Sahatit e Korçës
Korce, Albania

Kulla e Sahatit e Korçës është një Kulle Sahati Ottoman Turkish historike që daton ngaRead More

Share
 • 4
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares
Read More
Ura e Golikut
Pogradec, Albania

Është e gjatë 17 m, e gjerë 3 m, e lartë 10m. Është vepër artiRead More

Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Read More
Muzeu Kombetar i Artit Mesjetar
Rruga Sotir Peçi 2, Korçë, Albania

Muzeu Kombëtar i Artit Mesjetar, në Korçë, u përurua më 24 prill 1980. Ai ështëRead More

Share
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares
Read More