Life Gallery Hotel

Bulevard Republika Nr. 55, 7004 Korçë, Albania
00355 66 709 0222

Përshkrimi i biznesit:

Life Gallery Hotel ofron dhoma elegante dhe suita me TV LCD satelitor, si dhe 3 bare me ambana të ndryshme. I vendosur në Bulevardin Republika të rikonstruktuar, kompleksi përbëhet nga 3 ndërtesa dhe një tarracë verore në oborr. Ndërtesa kryesore është fillimisht një shtëpi aristokratike 3-katëshe e ndërtuar në vitin 1924. Kati i parë përmban restorantin elegant të hotelit, bari është lart, ndërsa disa suita janë në katin e fundit. Ekziston edhe një ndërtesë e hotelit që mban një dhome konference në katin përdhesë. Ndërtesa e tretë është një vilë e stilit italian nga viti 1936, i cili përfshin një bar ku sherbehet verë. Avenue 55 Bar është një bar në stilin amerikan që shërben një shumëllojshmëri të koktejleve dhe pijeve të tjera. Life Gallery Hotel është rreth 1.5 km nga qendra e Korçës. Vizitoret mund të vizitojnë Muzeun Kombëtar të Artit Mesjetar, kishën e dytë më të madhe në Ballkan – Katedralen Ortodokse. Xhamia Iljaz Mirahori, më e vjetra në Ballkan, është 2 km larg. Ne flasim gjuhën tuaj!

Share
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Orari:

Check-in 14:00 - 22:00
Check-out 08:00 - 12:00

Informacion shtesë:

Kategoria:
Paketa: