Hymeti’s Palace

Bulevardi Europa Pogradec, Korce, Albania
+355 675000800, +35583604444

Përshkrimi i biznesit:

Kanalet tona:

   

Kategoria: Bar

Hymeti’s Palace lindi më 17 shtator 2016. I vlerësuar nga klientët si një simbol ekselent i mikëpritjes me 5 yje, Hymeti’s Palace është universi i elegancës, traditës dhe shërbimit. I gjendur vetem pak metra larg liqenit, ai ju ofron vizitorëve një mundësi ideale për të soditur liqenin e mrekullueshëm të Ohrit. Vendndndodhja e tij në qendër të qytetit dhe akomodimi juaj në Hymeti’s Palace, do t’ju shërbejë për të lehtësuar veprimtarinë tuaj administrative, financiare, tregëtare si dhe të shijoni bukuritë natyrore, historike e kulturore të qytetit të Pogradecit. Ejani të kaloni momente relaksi në një prej dhomave apo suitave, si dhe të shijoni kënaqësinë gastronomike në bar dhe restorant, nën tingujt e muzikës klasike.

Adresa: Bulevardi Europa Pogradec, Korce, Albania

Web   f   Insta                                                                 Rezervo

Share
 • 6
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  6
  Shares

Orari:

24h

Informacion shtesë: